lauantai 24. maaliskuuta 2012

I heard your heart saying love love love

Edellinen teksti oli niin tylsä ja lyhyt ja muutenkin mölhö niin päätin pistää uusiksi.  
Nyt on viimein kirjotukset ohi ja saa hengittää ja toivottavasti nukkua yöt rauhassa. En nyt aio puhua niistä sen enempää, yritän olla ajattelematta koko asiaa. Päivät on kulunut aika hassusti kun ei meinaa muistaa että muilla on vielä töitä ja koulua. Tiistaina lähden taas kotiin ja olisi monta asiaa tehtävänä ennen sitä. Ainakin nyt pääsen ajelemaan Espanjassa 
 Maanantaina selvittiin (toivottavasti) ruotsin yo:sta ja nyt on saanut olla vähän rennommin. Olen kuntoillut normaalia enemmän ja teen kunnon lihaskuntotreenit joka päivä niin painokin on tietysti noussut mukana. No, ainakin vaatteet istuu paremmin ja jotkut jopa käyneet isoiksi. Keskiviikkona oli oikein kiva päivä Jannen kanssa ja torstaina Matte tuli minua tänne viihdyttämään :) Hain Maten aamulla juna-asemalta (huom., omalla autolla ja vieläpä yksin!), käytiin päivällä BodyJamissa ja illalla BodyCombatissa ja saatiin yhtä valokuvausprojektia aika hyvin eteenpäin :) Laitan projektin kuvia varmaan esille jonnekin kunhan saan sen valmiiksi. Eilisaamuna ajeltiin Maten kanssa keskustaan ja kävin verikokeissa, kilpirauhaskokeissa ja sydänfilmissä. Leposyke oli onneksi siinä 100 kieppeillä niin lääkäri (se ihana) näkee nyt kunnolla takykardian. Saa nähdä saanko syödä refluksilääkkeitä enää tästä eteenpäin. Kilpirauhaset katsotaan sen takia että päästään varmuuteen ettei takykardia ja rytmihäiriöt vain johdu niiden toimintahäiriöstä. Muuten tutkittiin vain perusverenkuva ja IGG-välitteiset immunoglobuliinit. Hemoglobiini oli nyt onneksi noussut 128 asti niin jaksetaan taas :)! C -ja D-vitamiinikuuri tuntuu kummasti auttavan. 
 Päivällä Aapo, Elina, Elisa ja Melanie tuli meille ja saatiin yksi kuva taas projektia varten tehtyä. Kahviteltiin siinä vähän aikaa ja vein sitten Maten juna-asemalle. Seuraavaksi vietiin Elisa kotiin joka oli (muistaakseni) Koivistonkylässä..? Sieltä ajeltiin Aapolle ja Aapo esitteli kovin innoissaan jokaisen tavaran minkä sattui löytämään. Myöhemmin Elisa soitti ja kysyi olisiko minulla vielä menoa niin lähdettiin sitten hakemaan taas Elisaa. Eksyttiin vähän ja haahuiltiin jossain päin Tamperetta mutta onneksi Aapo oli navigaattorina! Löydettiin Elisa ja mentiin Melanielle katsomaan Captain Americaa. Kello oli jo paljon mutta päätettiin silti mennä vielä meille. Syötiin loput keksit (anteeksi Matte) ja juteltiin yöhön asti ja lopulta kaikki lähtivät kotiin. Olin väsynyt ja päätä särki mutta tunsin itseni eläväksi ja normaaliksi. Menin nukkumaan ilman kipu -ja refluksilääkkeitä ja heräsin kerrankin ilman päänsärkyä. 
 Tänään on ollut vähän sunnuntai-olo. Tiedättehän kun sunnuntaisin väsyttää, ei tiedä mitä tekisi ja kaikki tuntuu jotenkin kovin merkityksettömältä. Unettava jazz soi hiljaa taustalla eikä kahvijano sammu millään. Harmistus johtuu oikeastaan siitä, että olen vähän pettynyt pariin ihmiseen enkä ymmärrä miksi sanotaan asioita ja tarkoitetaankin toista. Ehkä kyseessä on vain väärinkäsitys tai ehkä toista ei vain kiinnosta. Ehkä. 
 Yritän tänään saada kaikki kuvat valmiiksi että saan ne maanantaina postiin. Kirjoitan myös pari esseetä valmiiksi ja maanantaina käväisen aamulla koululla. Tiistaina on tosiaan taas lähtö Espanjaan. Yritän tällä kertaa kirjoitella sieläkin ettei taas tule kolmen viikon taukoa. On vain hankalaa kun ei ole siellä photoshoppia käytössä. Ehkä opettelen bloggaamaan myös puhelimella. 
 Ettei aivan menisi surulliseksi tämä teksti niin sellainen ilouutinen että nuorin isosiskoni sai torstaina toisen tyttärensä :) se tekee minusta siis kymmenkertaisen tädin! Huhhuh, toivottavasti joku on joskus apuna jos joudun hoitamaan kaikkia yhtä aikaa.. Onneksi vanhin on jo pian 16-vuotta. Matte on taitava. Anteeksi mm. kiharat hiukset ja isot pohkeet. 
♥ Avalanche City - Love Love Love

6 kommenttia:

 1. Jännä tunne kun tää ei lagitakaan enää niin pahasti! Sori kun en laittanut niitä mun ottamia kuvia, oisithan voinu mun blogista nappailla jotain? Nojaa, saat ne joskus sitten:)

  Vähän kiva toi ryhmäkuva!! Me natsit, missä on Hitlerin haamu?!

  PS - Hyvä että söitte keksit, kun lähen kohta sinne Mikolle niin jos uskallan jotain siellä nyt syödä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä parinkymmenen gifin poisto auttoi x) Eii se mitään. Olisin katos halunnut jotain yleiskuvaa kaikista mutta eiköhän tää Heil Sara kerro jo aika paljon :'D

   Pidä hauskaa Mikolla <3 soitellaan huomenna :)

   Poista
 2. Mukavan pitkästi hyvin kirjoitettua tekstiä! Saisimpa itsekin päivän aikana noin paljon tehtyä.. olen laiska.

  Tykästyin banneriisi myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Oivoi, musta kun tuntuu etten saa ikinä mitään tehtyä x)

   Poista
 3. hei saako kysyä millä kameralla tuo video on kuvattu? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietty saa :)! Kamera on Canon EOS 60D. Oon räpsinyt suurimman osan kuvista samalla kameralla :)

   Poista